Bouwdroger, heater of ventilator laten keuren?

Wil je je bouwdroger, heater of ventilator laten keuren? Ook dan ben je bij de Bouwdroger Specialist uit Schijndel aan het juiste adres. Het op tijd laten keuren van je elektrische machines is erg belangrijk. Of je je bouwdroger, heater of ventilator nou zakelijk of particulier gebruikt, je wilt er wel van verzekerd zijn dat de machines waarmee je werkt ook daadwerkelijk veilig zijn.

Zowel nieuwe als bestaande bouwdrogers behoren te voldoen aan de wettelijke veiligheids- en gezondheidseisen. Machines en andere middelen die op de werkplek gebruikt worden mogen geen gevaar opleveren voor degene die ermee werkt en eventuele omstanders. Word je bouwdroger, heater of ventilator intensief gebruikt? Dan wordt het aangeraden om deze één keer per jaar te laten keuren. En wij van de Bouwdroger Specialist kunnen deze keuring en de bijbehorende certificering voor je verzorgen.

Professionele keuring door de Bouwdroger Specialist

De professionele vakmensen van de Bouwdroger Specialist weten als geen ander waar je bouwdroger, heater of ventilator aan moet voldoen. Dus heb je een machine van het merk Dry Fast, Andrews, El Bjorn, Trotec of Dantherm? Laat deze dan visueel door ons inspecteren en controleren door een meting.

Wilt u meer weten over het laten keuren van je machines en de bijbehorende voorwaarden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.