Een kapotte bouwdroger, heater of ventilator?

De Bouwdroger Specialist repareert het!

Doet je bouwdroger, heater of ventilator het niet meer naar behoren? Wacht dan met het meteen aanschaffen van een nieuwe machine. In de meeste gevallen kunnen de vakmensen van de Bouwdroger Specialist uw kapotte ventilator, heater of bouwdroger namelijk tegen een fractie van de kosten van een nieuwe machine repareren.

Of je nou een defecte bouwdroger, heater of ventilator van het merk Dry Fast, Andrews, El Bjorn, Trotec of Dantherm hebt: voor al deze merken en types ben je voor reparatie bij de Bouwdroger Specialist uit Schijndel aan het juiste adres. Met onze inmiddels jarenlange ervaring en de benodigde kennis van onze vakmensen, zijn wij in staat om alle reparaties aan uw machine uit te voeren.

Defecte bouwdroger – vraag een prijsopgave aan

Heb je problemen met je bouwdroger, heater of ventilator? Dan bekijken wij deze kosteloos voor je, om vervolgens een juiste prijsopgave voor de reparatie te maken. Zo weet je qua kosten altijd waar je aan toe bent bij de Bouwdroger Specialist. Of het nu gaat om schade aan of een gehele revisie van de machine, wij zijn de aangewezen partij.

Meer weten over onze mogelijkheden? Of een specifieke vraag over één van onze producten of diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.